Extra snoeiwerk De Domp
Zaterdagmorgen 30 maart werd er fors gesnoeid op een aantal opgezegde tuinen die binnenkort weer vrijkomen voor de verhuur. Het werk moest gebeuren vóór 15 april, want dan begint het vogelbroedseizoen weer.

Bekijk alle foto's >

Tuinbeurt april 2016

Foto's en verslag van de tuinbeurt in april 2016. Zo'n 50 vrijwilligers meldden zich zaterdagochtend 9 april bij ons verenigingsgebouw om mee te helpen met het algemeen onderhoud van ons volkstuincomplex op de Noorderhoek. Het werk werd over de diverse werkgroepen verdeeld die vervolgens onder leiding van bestuursleden en tuincommissarissen aan het werk togen. De koersmixpaden werden bijgesneden en opgeschoond en er werd rommel afgevoerd. De huurhokjes werden aan de bovenkant in de lijnolie gezet en een aantal dames stortte zich op de bloemenborders rondom het gebouw. Er werden karren vol met takken afgevoerd en een aantal verlaten tuinen opgeschoond zodat ze weer in de verhuur konden. Ook de tuin van een zieke medetuinier werd klaargemaakt voor het seizoen en de ramen van het gebouw werden gelapt. Na afloop kon voorzitter Ingrid Wagenaar terugkijken op een zeer geslaagde ochtend die in stijl afgesloten werd met 17 liter! soep en broodjes.

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Het werk wordt verdeeld door voorzitter Ingrid Wagenaar Goed voorbeeld doet volgen. Er zijn werkpaarden en .......... Karren vol met rotzooi, op naar het stort. Oei dat onkruid onder die heg! Ramen lappen. Maar liefst 17 liter soep werd er na afloop gegeten!