Geslaagde laatste tuinbeurt 2023
Er werd weer hard gewerkt zaterdag 21 oktober om de volkstuinen op De Domp en de Noorderhoek op te ruimen voor de winter.

Bekijk alle foto's >

Klussendag 15 augustus 2015

Zo'n 25 leden meldden zich zaterdagmorgen 15 aug 2015 bij het verenigingsgebouw in de Noorderhoek om algemene klussen te verrichten. Het werk werd eerst verdeeld en na een eerste bakje koffie toog eenieder aan het werk. In totaal werden er 7 banken op het complex geplaatst en werden alle paden bijgewerkt en de kanten bijgesneden. Een andere groep hield zich bezig met het knippen van de vele meters hagen. Bij het verenigingsgebouw werden de terrassen, paden en borders onkruidvrij gemaakt. Na afloop was er voor alle harde werkers soep en broodjes. Geweldig resultaat en een goede sfeer. Geen enkele wanklank of het moet al zijn dat er in verhouding veel en veel te weinig mensen zich voor deze klussen melden. Alle leden zijn verplicht hier aan mee te doen, maar in de praktijk is het maar een handjevol tuinders die dat ook daadwerkelijk doet. Waaronder ook nog eens alle vrijwilligers van de kantine en de winkel. En juist die maken het hele jaar door al vele uren voor de vereniging!

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Koffie met cake voor de harde werkers Paden onkruidvrij maken Borders bij het verenigingsgebouw opschonen Bankjes plaatsen Terras zijkant verenigingsgebouw Ingang complex aan de Dr. Obe Postmastraat weer netjes Onze trouwe maaiende vrijwilliger Gerlof Hier wordt overlegd Vrouwenarbeid Ingang Dr. Obe Postmastraat Overleg Gezelligheid in de kantine