Zaterdag 22 juni 2de tuinbeurt van 2024
Tuinders kunnen zaterdag 22 juni weer aan de slag met het algemeen onderhoud op het volkstuinencomplex Noorderhoek. Start 9.00 uur bij het verenigingsgebouw. Tussendoor is er koffie en na afloop heerlijke zelfgemaakte soep en broodjes voor de harde werkers!

Bekijk alle foto's >

Tweede tuinbeurt 2016

We starten zaterdagochtend 18 juni met 30 en gaandeweg de ochtend waren er al 40 vrijwilligers die samen met bestuursleden en tuincommissarissen een groot aantal klussen deden. Een groep ging aan de slag met het afvoeren van rommel uit de schouwpaden en van verlaten tuinen. Karren vol werden afgevoerd. Een andere groep hield zich bezig met het knippen van de verenigingsheg langs de hoofdpaden. Diezelfde paden werden weer netjes afgestoken en tevens werd zo veel mogelijk het onkruid onder de heg verwijderd. Bij het verenigingsgebouw werden de ramen gelapt en de borders en terrassen onkruidvrij gemaakt. Ook daar werden de hagen geknipt. Na afloop van de gezellige morgen stond er weer soep klaar en vonden de broodjes gretig aftrek. De volgende tuinbeurt wordt op 13 augustus gehouden, een week voor de Open Dag die op 20 augustus is.

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Henk Bouma Wietske Krist strijdbaar tegen zevenblad Aagje Mollema, Alida van Dijk en Jornt Huitema Netjes de randjes van de paden afsteken Is dit nou Ellen Of Helen? Oene Hofman en Wytske Krist Henk Baarda en Mea Troelstra