Extra snoeiwerk De Domp
Zaterdagmorgen 30 maart werd er fors gesnoeid op een aantal opgezegde tuinen die binnenkort weer vrijkomen voor de verhuur. Het werk moest gebeuren vóór 15 april, want dan begint het vogelbroedseizoen weer.

Bekijk alle foto's >

Tuinbeurt op 13 augustus 2016

Bijgaande foto's zijn van de 3e tuinbeurt die geheel in het teken van de Open Dag een week later stond. De laatste tuinbeurt van het jaar, op zaterdag 15 oktober wordt momenteel voorbereid door tuincommissarissen en bestuur. In augustus werd rondom het verenigingsgebouw alles netjes gemaakt. De paden schoon, de heggen geknipt en het onkruid in de borders gewied. De opkomst was weer prima, meer dan 45 tuinders hielpen mee. Er werd ook een aantal verwaarloosde en overwoekerde tuinen aangepakt. De huurders van deze tuinen zijn aangeschreven.

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Karren vol met tuinafval Vrijwilliger Douwe Rienstra trots voor 'zijn' schooltuin! Bestuurslid Alida van Dijk in de catering Een overwoekerde tuin op G wordt opgeruimd. Boeidelen worden schooongemaakt door bestuurslid Herman Postma Bestuurslid Aagje Mollema zorgt voor de inwendige mens Zwaar werk met het juiste gereedschap! Tuincommissaris Watze de Vries van vak F Bestuurslid Gerrit Koopmans denkt na! mooie boomspiegel Voorzitter Ingrid Wagenaar aan het wieden Ladingen broodjes Vrijwilliger Mea