Zaterdag 20 april 1e tuinbeurt van 2024
Tussen de buien door was het prachtig weer en er werd ook volop geklust, opgeruimd en geschoffeld op de Noorderhoek en in De Domp. Na afloop waren er heerlijke soep en broodjes voor de 40 licht verregende tuinders!

Bekijk alle foto's >

4de tuinbeurt oktober 2016

Zaterdagmorgen 15 oktober had zich een flinke groep harde werkers (35) bij ons verenigingsgebouw verzameld. Ze gingen aan de slag met het opschonen van de paden, onderhoud aan heggen, opruimen schouwpaden en werk rondom het verenigingsgebouw. Ook werd er een boom (een morel) geplant, een geschenk van tuinder Jan Schulp, waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Na afloop waren er weer stapels broodjes en liters overheerlijke soep. Het bestuur bedankt alle tuinders die meegedaan hebben van harte!

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Jan Schulp plant met Sip de Ree een mooie morel bij het verenigingsgebouw Ine Gorter gewapend met bladhark Even in de ruststand Gerrit Koopmans in de begeleiding Weer een kar vol met afval Bloembakken voor langs het gaas Kruiwagens vol met snoeiafval Afke was ook van de partij Kiepeboer Henk Baarda Henk Baarda zijn pas geverfde hokje Met een timmermansoog langs de heg Soppen in alle hoeken en gaten Het regende maar toch moest er nog water bij Border bij parkeerterrein wordt verkleind Restant bestrating van de tuinkas Veel volk op de been