Zaterdag 22 juni 2de tuinbeurt van 2024
Tuinders kunnen zaterdag 22 juni weer aan de slag met het algemeen onderhoud op het volkstuinencomplex Noorderhoek. Start 9.00 uur bij het verenigingsgebouw. Tussendoor is er koffie en na afloop heerlijke zelfgemaakte soep en broodjes voor de harde werkers!

Bekijk alle foto's >

Opruimen in april!

Zaterdagochtend 8 april om 9.00 uur kwamen er zo'n 30 tuinders naar ons verenigingsgebouw om mee te helpen met het algemeen onderhoud van ons volkstuincomplex op de Noorderhoek. Het werk werd over de diverse werkgroepen verdeeld die vervolgens onder leiding van bestuursleden en tuincommissarissen aan het werk gingen. Aanwezige tuinders zetten hun naam op de presentielijst, zodat we zicht krijgen op wie wel en wie niet mee helpt. Als elke tuinder n of twee keer per jaar hier aan mee doet, ziet ons complex er altijd mooi uit. Er werden een paar enorme rubbermatten uit de grond gehaald achter Vak G en ook de berenklauwbrigade was uren bezig. Verzoek aan alle tuinders: steek de berenklauwen op uw eigen tuin en in de directe omgeving en windsingel in stukken. En natuurlijk is de windsingel geen plaats om afval te dumpen!! Na afloop was er weer de gezamenlijk broodmaaltijd met een kom soep en tussendoor natuurlijk koffie!

Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Albert zet de pas er in. Het berenklauwteam in actie op Vak G Herman zet de boeidelen van de huurhokjes in de olie. Enorme rubbermatten die op Vak G half ingegraven lagen Watze in actie David en Ben op Vak G Het opnieuw ingezaaide stuk grond achter Vak G Stuk gemeentegrond achter Vak G. Folkert met zijn kruiwagen Jacco, net even mijn zijn handen in de b�se Borders en bakken weer schoon Alie op de kop in een border Pallets voor het stort