Zaterdag 20 april 1e tuinbeurt van 2024
Tussen de buien door was het prachtig weer en er werd ook volop geklust, opgeruimd en geschoffeld op de Noorderhoek en in De Domp. Na afloop waren er heerlijke soep en broodjes voor de 40 licht verregende tuinders!

Bekijk alle foto's >

Corona-maatregelen

17-08-2020

In verband met de CORONA-maatregelen kan er maar één klant per keer in de winkel toegelaten worden. Wij vragen onze tuinders om buiten op hun beurt te wachten. In de kantine zijn de stoelen op 1,5 m afstand van elkaar gezet. Het beste is om bij mooi weer buiten te gaan zitten. Ook op ons terras staan de stoelen 1,5 m uit elkaar. De toiletten zijn open, maar ook hier vragen we onze tuinders om de hygiene maatregelen in acht te nemen en het toilet na gebruik zelf te reinigen. Overal staan flesjes met desinfecterende middelen en handgel.

Wie op dit moment liever niet meedoet aan de algemene tuinbeurten kan ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er hangt een lijst met werkzaamheden in de hal van het gebouw en in de infokastjes. De werkzaamheden op De Domp worden door Bodus van der Hoop gecoordineerd.