Boom gepland samen met de Bijenvereniging
Zaterdag 26 november hebben leden van de Bijenvereniging en de Volkstuinvereniging samen een boom geplant op de tuinen van de Bijenvereniging. Het gaat om een Malus Red Sentinel of Japanse wilde appel. Het is een boom die in het voorjaar kleurrijke bloesem heeft en in de herfst sierappeltjes. Bijen zijn er in elk geval gek op.

Bekijk alle foto's >

Corona-maatregelen

maandag 17 augustus 2020

In verband met de CORONA-maatregelen kan er maar één klant per keer in de winkel toegelaten worden. Wij vragen onze tuinders om buiten op hun beurt te wachten. In de kantine zijn de stoelen op 1,5 m afstand van elkaar gezet. Het beste is om bij mooi weer buiten te gaan zitten. Ook op ons terras staan de stoelen 1,5 m uit elkaar. De toiletten zijn open, maar ook hier vragen we onze tuinders om de hygiene maatregelen in acht te nemen en het toilet na gebruik zelf te reinigen. Overal staan flesjes met desinfecterende middelen en handgel.

Wie op dit moment liever niet meedoet aan de algemene tuinbeurten kan ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er hangt een lijst met werkzaamheden in de hal van het gebouw en in de infokastjes. De werkzaamheden op De Domp worden door Bodus van der Hoop gecoordineerd.