Zonnige 1e tuinbeurt 2022
Zaterdag 23 april werd op De Domp en op de Noorderhoek hard gewerkt om onze beide volkstuincomplexen weer netjes te krijgen voor het komende seizoen. Alles ligt er nu weer mooi bij met dank aan meer dan 50 vrijwilligers. Hulde!

Bekijk alle foto's >

Start inzamelen voedselbank en kantine weer open

Start inzamelen voedselbank en kantine weer open

donderdag 25 juni 2020

Vanaf woensdag 1 juli starten we weer met het inzamelen van groenten en fruit voor de Voedselbank Sneek en omgeving. U kunt uw giften elke week op woensdag inleveren bij het verenigingsgebouw. In de hal staan kratten en papieren tassen klaar om het in te doen. Alles is welkom, ook één krop sla of andijvie, of één maaltje boontjes of bietjes. De mensen van de voedselbank verdelen alles over de voedselpakketten van meer dan 70 gezinnen.

Door de versoepeling van de CORONA maatregelen is het ook weer mogelijk om de KANTINE beperkt open te stellen. Zaterdag 4 juli is de eerste keer. Terras én kantine zijn beiden weer open op de zaterdagochtenden. Dit doen we in de maand juli. Gaat dat goed, dan gaat in augustus alles weer open in ons verenigingsgebouw. We hopen dan weer genoeg vrijwilligers te hebben die in deze CORONA-tijd diensten willen draaien.