Bordergirls 2 keer in actie in juli
Alle borders rondom ons verenigingsgebouw plus de bestrating werden onder handen genomen door de bordergirls van onze vereniging. Zelfs binnen werd gesopt en gedweild. Na afloop waren er traditiegetrouw lekkere drankjes en tapas.

Bekijk alle foto's >

Start inzamelen voedselbank en kantine weer open

Start inzamelen voedselbank en kantine weer open

donderdag 25 juni 2020

Vanaf woensdag 1 juli starten we weer met het inzamelen van groenten en fruit voor de Voedselbank Sneek en omgeving. U kunt uw giften elke week op woensdag inleveren bij het verenigingsgebouw. In de hal staan kratten en papieren tassen klaar om het in te doen. Alles is welkom, ook één krop sla of andijvie, of één maaltje boontjes of bietjes. De mensen van de voedselbank verdelen alles over de voedselpakketten van meer dan 70 gezinnen.

Door de versoepeling van de CORONA maatregelen is het ook weer mogelijk om de KANTINE beperkt open te stellen. Zaterdag 4 juli is de eerste keer. Terras én kantine zijn beiden weer open op de zaterdagochtenden. Dit doen we in de maand juli. Gaat dat goed, dan gaat in augustus alles weer open in ons verenigingsgebouw. We hopen dan weer genoeg vrijwilligers te hebben die in deze CORONA-tijd diensten willen draaien.