Zaterdag 20 april 1e tuinbeurt van 2024
Tussen de buien door was het prachtig weer en er werd ook volop geklust, opgeruimd en geschoffeld op de Noorderhoek en in De Domp. Na afloop waren er heerlijke soep en broodjes voor de 40 licht verregende tuinders!

Bekijk alle foto's >

Servicepunt Noorderhoek 3 keer per week open

28-01-2016

Vanaf 1 maart 2016 is ons servicepunt in het verenigingsgebouw op de Noorderhoek ook weer geopend op de maandag- en de woensdagmiddag. Dit naast de zaterdagen. Hier kunnen leden van de vereniging terecht voor de aanschaf van tal van artikelen (zie op onze website onder het kopje ledenservicepunt).

De  data van de 4 tuinbeurten, waarbij de leden helpen bij het algemeen onderhoud op de tuinen, zijn bekend. Op zaterdagochtend 9 april, 18 juni, 13 augustus en 15 oktober van 9.00 tot 13.00 uur wordt er per tuinvak en in ploegen gewerkt. De werkzaamheden worden in overleg met de onderhoudsploeg, Johan Hiemstra en de tuincommissarissen bepaald. Na afloop staan er soep en broodjes voor de harde werkers klaar.

Het bestuur vergadert elke eerste dinsdag van de maand. Deze vergadering wordt voorafgegaan door een werkoverleg met Johan Hiemstra en vier keer per jaar door een werkvergadering met de tuincommissarissen.