Zaterdag 22 juni 2de tuinbeurt van 2024
Tuinders kunnen zaterdag 22 juni weer aan de slag met het algemeen onderhoud op het volkstuinencomplex Noorderhoek. Start 9.00 uur bij het verenigingsgebouw. Tussendoor is er koffie en na afloop heerlijke zelfgemaakte soep en broodjes voor de harde werkers!

Bekijk alle foto's >

Noorderhoek

Onze vereniging telt twee volkstuincomplexen. De grootste tuin, waar zo'n 150 leden tuinieren, ligt in de wijk Noorderhoek. Deze tuin is in de periode 2010/2011 helemaal gerenoveerd en uitgebreid met het naastgelegen voormalige sportterrein. Hier staat ook ons verenigingsgebouw met kantine en ledenservicepunt met winkel. Tevens staat hier onze tuinkas van waaruit in het seizoen plantjes worden verkocht in het ledenservicepunt.

Er zijn tuinen van 100m2 en 200m2 beschikbaar. 
Inlichtingen via het ledenservicepunt of via het bestuur.

De beide toegangen tot het complex zijn voorzien van sloten. Tuinders kunnen een sleutel krijgen en betalen daar een borg van € 25,-- voor. De hekken moeten door de tuinders zelf op slot gedaan worden. In de zomer, van 1 maart tot 1 november sluiten de hekken om 19.00 uur. In de winter van 1 november tot 1 maart sluiten de hekken om 16.30 uur.

 


Grotere kaart weergeven