Boom gepland samen met de Bijenvereniging
Zaterdag 26 november hebben leden van de Bijenvereniging en de Volkstuinvereniging samen een boom geplant op de tuinen van de Bijenvereniging. Het gaat om een Malus Red Sentinel of Japanse wilde appel. Het is een boom die in het voorjaar kleurrijke bloesem heeft en in de herfst sierappeltjes. Bijen zijn er in elk geval gek op.

Bekijk alle foto's >

Noorderhoek

Onze vereniging telt twee volkstuincomplexen. De grootste tuin, waar zo'n 150 leden tuinieren, ligt in de wijk Noorderhoek. Deze tuin is in de periode 2010/2011 helemaal gerenoveerd en uitgebreid met het naastgelegen voormalige sportterrein. Hier staat ook ons verenigingsgebouw met kantine en ledenservicepunt met winkel. Tevens staat hier onze tuinkas van waaruit in het seizoen plantjes worden verkocht in het ledenservicepunt.

Er zijn tuinen van 100m2 en 200m2 beschikbaar. 
Inlichtingen via het ledenservicepunt of via het bestuur.

De beide toegangen tot het complex zijn voorzien van sloten. Tuinders kunnen een sleutel krijgen en betalen daar een borg van € 20,-- voor. De hekken moeten door de tuinders zelf op slot gedaan worden. In de zomer, van 1 maart tot 1 november sluiten de hekken om 19.00 uur. In de winter van 1 november tot 1 maart sluiten de hekken om 16.30 uur.

 


Grotere kaart weergeven