Zonnige 1e tuinbeurt 2022
Zaterdag 23 april werd op De Domp en op de Noorderhoek hard gewerkt om onze beide volkstuincomplexen weer netjes te krijgen voor het komende seizoen. Alles ligt er nu weer mooi bij met dank aan meer dan 50 vrijwilligers. Hulde!

Bekijk alle foto's >

Noorderhoek

Onze vereniging telt twee volkstuincomplexen. De grootste tuin, waar zo'n 150 leden tuinieren, ligt in de wijk Noorderhoek. Deze tuin is in de periode 2010/2011 helemaal gerenoveerd en uitgebreid met het naastgelegen voormalige sportterrein. Hier staat ook ons verenigingsgebouw met kantine en ledenservicepunt met winkel. Tevens staat hier onze tuinkas van waaruit in het seizoen plantjes worden verkocht in het ledenservicepunt.

Er zijn tuinen van 100m2 en 200m2 beschikbaar. 
Inlichtingen via het ledenservicepunt of via het bestuur.

De beide toegangen tot het complex zijn voorzien van sloten. Tuinders kunnen een sleutel krijgen en betalen daar een borg van € 20,-- voor. De hekken moeten door de tuinders zelf op slot gedaan worden. In de zomer, van 1 maart tot 1 november sluiten de hekken om 19.00 uur. In de winter van 1 november tot 1 maart sluiten de hekken om 16.30 uur.

 


Grotere kaart weergeven