Graafwerkzaamheden februari 2024
De hele week is vrijwilliger Hassan Ergül bezig om met een kraantje een aantal volkstuinen op te ruimen en gereed te maken voor de verhuur. Onder toeziend oog van Sjoerd Huitema, Watze de Vries, Berend Mooibroek en Sytse Durksz.

Bekijk alle foto's >

Noorderhoek

Onze vereniging telt twee volkstuincomplexen. De grootste tuin, waar zo'n 150 leden tuinieren, ligt in de wijk Noorderhoek. Deze tuin is in de periode 2010/2011 helemaal gerenoveerd en uitgebreid met het naastgelegen voormalige sportterrein. Hier staat ook ons verenigingsgebouw met kantine en ledenservicepunt met winkel. Tevens staat hier onze tuinkas van waaruit in het seizoen plantjes worden verkocht in het ledenservicepunt.

Er zijn tuinen van 100m2 en 200m2 beschikbaar. 
Inlichtingen via het ledenservicepunt of via het bestuur.

De beide toegangen tot het complex zijn voorzien van sloten. Tuinders kunnen een sleutel krijgen en betalen daar een borg van € 25,-- voor. De hekken moeten door de tuinders zelf op slot gedaan worden. In de zomer, van 1 maart tot 1 november sluiten de hekken om 19.00 uur. In de winter van 1 november tot 1 maart sluiten de hekken om 16.30 uur.

 


Grotere kaart weergeven